tube100.me tube200.me porn700.me blueporn.me porn10.me porncf.me porn900.me silverporn.me porn40.me roxporn.me
Få billige lån hvis du ikke er i RKI

Guide: Kan jeg få billig lån?

Du kan spare en formue ved at tage et billigt lån.

Billige lån kan opnås af alle, der kigger sig godt for på udlånsmarkedet.

Hvad enten man vil låne mange penge, låne penge med virkning fra dagen efter eller står registreret i RKI er det muligt at få sig et billigt lån. Det eneste krav er, at man kigger sig godt for og tager de tykke briller på, så man kan få læst alt det med småt. Nogle låneudbydere er nemlig særligt slemme til at gemme en masse detaljer væk, som i sidste ende kan koste dig en farligt masse penge, hvis du ikke passer på.

Få billige lån hvis du ikke er i RKI

Markedet er nemlig fyldt med billige lån, og hver dag kommer der nye til. Det afslører en hurtig søgning på Google også, hvor søgeordene ’Billige lån’ giver knap tre millioner resultater. Der er med andre ord tale om et gigantisk, og til tider, uoverskueligt marked for forbrugslån.

Generelt gælder der den tommelfingerregel for lån, at små beløb med en kort afdragsperiode har den højeste ÅOP, der er den årlige omkostning i procent. Derfor kan man også finde store lån med en tilbagebetalingsperiode på måske 10 år, hvor ÅOP er langt lavere. Her gælder det selvfølgelig om at finde det lån, der bedst passer til behovet, hvorfor det er en god idé at have en klar idé om, hvor meget man præcis skal låne.

Vær opmærksom

Prisen på et lån kan variere meget, men det afhænger udover det ovennævnte specielt af følgende forhold:

  • Låntagerens privatøkonomi
  • Alder
  • Renteudviklingen
  • Om der er tale om et billån, forbrugslån eller andet
  • Muligheden for at stille sikkerhed

Generelt for lån gælder det, at banken er den billigste udbyder af et lån. Her vil man typisk blive mødt med et krav om at stille sikkerhed, hvilket man ofte ikke gør med de populære SMS- og internetlån. Disse er langt mere bekvemme, idet man ikke skal kigge en rådgiver i øjnene, men omvendt er der også en ekstraomkostning forbundet med den større risiko, långiverne tager på sig.

Når man tager kontakt til en lånudbyder skal man have CPR-nummer, informationer om privatøkonomien og oplysninger om en eventuel registrering i RKI klar. Det kan bedst svare sig at være ærlig omkring RKI, da lånudbyderen finder ud af det under alle omstændigheder, hvis du ikke er oprigtig omkring din lånehistorisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *