Lån trods RKI

Lån trods RKI: Se hvordan du gør

BONUS: Er du i RKI og træt af det? Synes du det ødelægger dit liv at være registreret som dårlig betaler? Så klik her og få hjælp til at komme ud af RKI i dag!
Klik her og bliv gældfri

Bemærk, at optage et lån når du står registreret i RKI er ofte en vanskelig proces.  Det skyldes det simple faktum at du, som “dårlig betaler”, ikke er attraktiv for mulige kreditorer. En dårlig betaler vil sandsynligvis ikke kunne betale lånet tilbage og det er långiver naturligvis meget opmærksom på.

Der kan være mange årsager til, at du er havnet i RKI. En enkelt ubetalt regning kan pludselig få store konsekvenser for din økonomiske situation, hvis du ikke ser dig for. Du kan være heldig at finde en långiver, der er villig til at låne dig penge på trods af RKI, men du finder det nok ikke online, da det kræver en mere nøjsom vurdering af dig, dine forhold og din økonomi. Du finder, med andre ord, nok ikke de samme billige og hurtige lån, som alle andre har til rådighed.

Nogle lånudbydere er ligeglade

Dansk pengeinstitut (bank)
Dansk pengeinstitut (bank)

En række af udbyderne har nemlig sørget for, at det ikke er en udfordring for dig at optage et lån trods RKI. Mange udbyder endda de populære ”her-og-nu-lån”, så man næsten med det samme kan få penge på lommen til at købe den bærbar computer, man længe har kigget på eller de lækre støvler, der altid står fremme i butiksvinduet, når man går forbi.

Disse låneudbydere har en filosofi, der gør, at de ikke har lyst til at straffe dig, fordi du har trådt ved siden af tidligere i dit liv. Det kan alle komme til og det vigtigste er, at du kommer på rette fod igen.

Det foregår oftest sådan, at de fleste udbyder fortæller dig, om et lån trods RKI (nu varetaget af koncernen Experian) er muligt eller ej i reklamen for lånet. Og hvis der ikke står noget om RKI eller ej i hovedteksten, så vil det stort set altid stå med meget lille skrift i bunden af reklamen, plakaten eller billedet. Men selvom det ofte er utrolig tiltalende at hoppe på et lån trods registrering i RKI, så er det smart, hvis du også ser dig for. Der kan nemlig godt være store omkostninger på lånet og det er naturligvis ikke i din interesse.

Ydermere har du sikkert set diverse reklamer og annoncer i medierne, og specielt på TV, hvor du sikkert ofte har hørt Ulf Pilgaard tone frem med hans karakteristiske stemme og sige “hvad du lige står og mangler, D E R”? Det har jeg i hvert fald, og disse mere kendte/hypede forbrugsudlånere har meget ofte kravet om at du ikke skal være listet i registreret. Det samme gælder desværre for leasy (L’EASY). Men fortvivl ikke…

Kig efter ÅOP

Det er hovedsagelig det årlige omkostningsprocent (ÅOP), du skal kigge på. Men hvis det ikke er et astronomisk højt procenttal, så kan lånet være lige det, der får din økonomi til at hænge sammen.

Det behøver ikke være farligt, at låne penge, selvom du står i RKI. Det eneste det kræver er, at du ser dig lidt om, før du skriver under eller godkender din låneansøgning. For i sidste ende kan et par minutters research spare dig for en masse penge.

Bemærk: Credinos.com er IKKE et finansielt institut, bank eller långiver, men udelukkende vejledende.