tube100.me tube200.me porn700.me blueporn.me porn10.me porncf.me porn900.me silverporn.me porn40.me roxporn.me
Lån uden sikkerhed - se hvordan

Skal jeg stille sikkerhed for mit lån?

Lån uden sikkerhed er nemt og bekvemt.

Det er faktisk ikke noget problem for de fleste at tage et lån uden at stille sikkerhed i hverken huset, bilen eller sommerhuset.

Sidst på måneden eller i ugerne op til juleaften er det ikke unormalt, at kontoen er ved at være tømt og man har brug for et lån, der kan dække omkostningerne måneden eller året ud. Denne situation kender de fleste, men det er derimod de færreste, der ved, at man let og ubesværet kan tage et lån uden sikkerhed.

Langt de fleste låneudbydere, heriblandt firmaer med speciale i udlån og banker, har nemlig udlånsprodukter, hvor man ikke skal stille nogen form sikkerhed – og det behøver ikke nødvendigvis koste en formue. Når man vælger at tage et lån uden sikkerhed, sparer man nemlig omkostningerne til stempel- og tinglysningsafgift, og det er selvfølgelig ligegyldigt, om det drejer sig om 3.000 eller 350.000 kroner.

Lån penge uden sikkerhed

Lån uden pant er typisk også hurtige at tage, idet man ikke skal have godkendt eksempelvis huset som gyldig sikkerhed. Derfor kan man tage et hurtigt SMS-, internet- eller forbrugslån, så man stadigvæk kan nå at købe drømmefjernsynet, mens det er på tilbud.

Man skal dog alligevel sætte sig grundigt ind i vilkårene, inden man skriver under. Der er nemlig stor konkurrence på området, og derfor er der store penge at spare ved at kigge sig grundigt for i alle afkroge af markedet. Generelt er det en god idé at se sig for, når man låner penge, da man derved sikrer sig det bedst mulige lån.

Derfor er det en god idé at følge disse gode råd, når du skal finde det helt rigtige lån uden sikkerhed:

  1. Kig godt efter værdien for ÅOP, der betegner lånets årlige omkostninger i procent
  2. Gør dig tanker om beløbets størrelse og løbetiden for lånet. Et lille beløb med en kort løbetid er typisk den dyreste løsning, hvis man måler på ÅOP
  3. Det er ikke alle firmaer, der godkender låntagere, som står registreret i RKI. Det kan med andre ord være svært at låne større beløb, hvis du i forvejen står registreret som en dårlig betaler
  4. Vær sikker på størrelsen af eventuelle gebyrer, heriblandt etableringsgebyrer

Essensen af det her er, at det kan aldrig kan betale sig at låne med hovedet under armen. Med en lille smule agtpågivenhed og sundt fornuft, kan du faktisk nemt få et billigt lån uden sikkerhed, så du kan købe alt det, du lige står og mangler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *