tube100.me tube200.me porn700.me blueporn.me porn10.me porncf.me porn900.me silverporn.me porn40.me roxporn.me
Glade studerende - billigt SU lån

SU lån: Billigste lån i Danmark

SU-lån gør ungdommen lidt sjovere. Et SU-lån er typisk det helt rigtige lån for en studerende, der hellere vil koncentrere sig om bøgerne end kassen i Føtex.

En gennemsnitlig studerende i Danmark bruger rigtig mange timer på at gå i skole og forberede sig, og derfor kan det være svært at få tid til et fritidsarbejde, der skal betale for alle de rudekuverter, der tårner sig op på skrivebordet.

Det er der heldigvis råd for – som studerende har man nemlig mulighed for at tage et SU-lån, der historisk set altid har været rigtig billige.

Helt basalt set er et SU-lån et skræddersyet lån til studerende, der fungerer som et supplement til din SU-ydelse. Hver måned kan man altså modtage op til cirka 3.000 kroner sammen med SU’en, som man så kan bruge til alt lige fra Converse-sko over en ny computer til studiebøger. Man behøver med andre ikke at tage sig et fritidsjob, hvis budgettet er for snævert eller huslejen for høj.

Samtidig behøver du ikke stå til regnskab for, hvad pengene bliver brugt til. Du kan bruge dem akkurat som du har lyst – helt uden bankrådgivere, der kigger dig over skulderen.

Lån uden skat

Der trækkes ikke skat af et SU-lån, og lånet er grundet statens store likvidbeholdning typisk billigere i ÅOP end for eksempel et smslån, der dog stadigvæk er en god mulighed for at supplere SU-lånet. Endvidere skal man først begynde tilbagebetalingen af SU-lånet den dag, man er færdig med sin uddannelse og kommer til at få en fast, høj indtægt.

Mange studerende har for eksempel udnyttet SU-lånet til at købe fast ejendom. Det hænger sammen med, at det for nogle kan betale sig at låne penge i banken, som man løbende betaler tilbage låneydelsen fra SU. Det er en fordel, da renten på SU-lånet typisk vil være lavere end det, som banken kan tilbyde dig. Man har stadig et lån til staten, når banken har fået sine penge, men til en meget lavere ydelse.

En stor fordel ved et SU-lån er den store fleksibilitet, det tilbyder dig som låntager. Man søger nemlig om SU-lån hvert år, og her kan man let via internettet klikke de måneder af, hvor man ønsker at modtage penge.

Dermed kan man nøjes med at låne de penge, man reelt har brug for, så gælden holdes nede. Mange vælger for eksempel også kun at modtage SU-lån i eksempelvis sommermånederne og op til jul, hvor sommerferie og julegaver skal betales ud af et i forvejen trængt budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *